Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Damon

Tratament Ortodontic Rapid Fara Durere la ProDent Clinic

Ce Sunt Aparatele Dentare Damon?

Aparatul autolingaturant Damon este similar cu dispozitivele dentare fixe conventionale, foloseste bracketuri de metal (sau bracket-uri invizibile din sticla) atasate de dinti si un fir metalic pentru aliniere (nu implica utilizarea de module elastice colorate).

Are avantajul de a lucra cu bracketuri mai mici, neexistand legaturi si igiena dentara este mai simpla, de asemenea fiind necesare consultatii mai rare. Timpul de tratament este mai scurt datorita faptului ca este un sistem puternic si eficient.

Avantaje si Dezavantaje

Printre avantajele aduse de aparatul dentar Damon se numara rezistenta la patare si decolorare, eficienta si durabilitatea, timpul tratamentului mai redus, dar si numarul consultatiilor este mai mic decat in cazul celorlalte aparate dentare, sedintele avand loc la circa 10 saptamani. In plus, bracketurile sunt mici si confortabile, astfel ca nu exista sansa ca pacientii sa nu se simta comozi.

Cel mai mare dezavantaj este probabil pretul, care este mai ridicat spre deosebire de celelalte dispozitive ortodontice. S-au semnalat cazuri in care in primele zile ale tratamentului, pacientii au raportat dureri dentare, situatie care insa, se intampla foarte rar.

Fata de bracketul obisnuit, unde arcul se fixeaza de catre ligatura elastica sau cea de sarma, in cazul lui Damon, nu se intampla la fel, deoarece este alcatuit din doua componente, fixe si mobile.

Acest tip de aparat dentar este destinat persoanelor care doresc sa scape de probleme inestetice ale danturii, intr-un timp mai scurt, iar pe perioada tratamentului sa nu se planga de aspectul neplacut al unui aparat dentar obisnuit.

Pretul pentru aplicarea unui astfel de dispozitiv difera de la o persoana la alta, in functie de gravitatea problemei prezentate, care se poate remedia mai devreme sau mai tarziu. De asemenea, exista probleme mai grave (si mai rare) ale danturii in care Damon nu este recomandat, insa aceasta situatie va fi comunicata de catre medicul dentist.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice