Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Copii

Tratament Ortodontic Rapid Fara Durere la ProDent Clinic

Ce Sunt Aparatele Dentare?

Conform studiilor recente s-a descoperit ca peste 50% dintre copii au obligatia de a purta un aparat dentar din diferite motive, dinti strambi, distantati, inghesuiti, acestia neavand alinierea corespunzatoare. Din nefericire, o dantura care nu respecta standardele, atrage si cateva afectiuni gastrice, datorate de masticatia incorecta, insa si cariile apar mai frecvent, alaturi de probleme de pronuntie care vor fi deranjante pentru cei mici.

Din aceste motive, copiii sunt nevoiti sa apeleze la un aparat dentar, care are scopul de a preveni un eventual disconfort ulterior.

Care sunt avantajele?

Multi parinti nu cunosc care este varsta ideala pentru o consultatie la un copil, astfel ca adesea aleg sa isi duca micutii la dentist foarte tarziu.

Medicii stomatologi recomanda ca primul control de tip ortodont sa se efectueze inainte de implinirea varstei de 7 ani, pentru ca pana atunci nu se dezvolta complet toti dintii, in special cei definitivi, iar copiii inca se afla crestere, fiind mai facila o modificare a maxilarului impusa de aparatul dentar.

Asadar, la o prima consultatie vor fi indicate eventuale probleme de tip ortodontic, dar si stabilirea momentului oportun de a incepe un tratament, tipul de aparat dentar potrivit, durata necesara pentru corectarea pozitiei dintilor, dar si costurile necesare.

In situatia in care este nevoie de un astfel de dispozitiv, dentistul va solicita o serie de radiografii, care vor fi de folos in vederea bunului mers al tratamentului.

Parintii au la dispozitie mai multe tipuri de aparate dentare din care pot alege, in functie de costuri, eficienta, si poate chiar de dorintele celor mici, care adesea opteaza pentru cele metalice, ale caror piese pot capata o culoare dorita de copii. Uneori poate fi nevoie si de extractii dentare pentru ca aparatul dentar sa poata fi aplicat, iar dupa montarea dispozitivului vor fi necesare sedinte lunare pentru a putea fi observat cum decurge tratamentul.

Dupa ce a expirat perioada necesara purtarii aparatului, cei mici vor ajunge la etapa de contentie, care presupune aplicarea unui aparat dentar special, ce are rolul de a mentine rezultatul obtinut si dorit, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Medicii dentisti recomanda constant parintilor sa isi aduca copiii la un cabinet, chiar daca acestia nu prezinta dureri sau afectiuni, pentru a putea fi depistate eventuale probleme cat mai devreme.

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice