Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat Dentar Ceramic

Tratament Ortodontic Rapid Fara Durere la ProDent Clinic

Ce Sunt Aparatele Dentare Ceramice?

Aparatele dentare din ceramica sunt un tip de tratament ortodontic foarte putin sesizabil, care ajuta la crearea unui aspect mai placut al zambetului, prin corectarea unor defecte dentare, cum ar fi: dintii strambi, dintii inclestati, dintii incalecati, dintii distantati, etc.
Diferenta principala dintre aparatul dentar ceramic si cel clasic (metalic) este legata de bracketii ortodontici care leaga dintii pacientului.

Care sunt avantajele?

Aparatele dentare ceramice au suporturi (bracketi) clare sau de culoarea dintelui iar aspectul sau este foarte putin vizibil. Desi acest tip de aparat detine suporturi din ceramica, detine totusi si un fir din metal care traverseaza dintii si care este prins cu ajutorul unor benzi elastice. Datorita culorii foarte putin vizibile a suporturilor pe care le are, aparatul dentar ceramic a devenit, in ultimii ani, din ce in ce mai popular.

Acest tip de tratament ortodontic prezinta foarte multe avantaje:
Principala calitate pe care o are acest tip de aparat dentar, este aspectul estetic si cosmetic al suporturilor ceramice, care se imbina cu cel al dintilor si sunt mult mai putin vizibile decat cele metalice.

Multi medici ortodonti sugereaza clientilor efectuarea unui tratament dentar cu aparat ceramic, pentru a nu exista ingrijorarea si frica de a fi perceputi ca avand niste “guri de metal”.

Un alt beneficiu al aparatelor dentare ceramice este faptul ca sunt foarte rezistente la pete, chiar si la cele provocate din cauza consumului excesiv de tigari, cafea sau vin rosu.

Chiar daca bracketii nu se pateaza, elasticele care ii conecteaza de arcul principal isi schimba culoarea din cauza colorantilor alimentari, insa acestia se schimba o data la 4 saptamani.

Dezavantajele aparatelor dentare ceramice:
• Toata lumea stie ca ceramica este asemanata cu sticla, atat ca duritate cat si ca fragilitate. Prin urmare, aparatele dentare de acest gen sunt mai putin rezistente si sunt mai expuse socurilor spre deosebire de aparatele din metal, putand sa se rupa sau sa se sparga mult mai usor.
• Pretul aparatelor dentare ceramice este mai mare decat pretul unui aparat dentar clasic din cauza bracketilor mai scumpi si mai greu de gasit pe piata.
• Bracketii ceramici pot afecta smaltul dintilor din cauza faptului ca sunt mai duri si mai abrazivi.
• Timpul necesar efectuarii tratamentului ortodontic cu aparat dentar ceramic poate fi mai mare decat timpul necesar unui tratament cu aparat metalic, din cauza faptului ca bracketii ceramici au o frictiune mai ridicata cu arcul principal (metalic).

Tratamente Ortodontice Realizate la ProDentClinic

Pret aparat dentar la clinica stomatologica ProDent

Pret control aparat dentar fix

125 lei

Pret control aparat dentar lingual

160 lei

Aparat dentar fix cu bracketi metalici

2,850 lei

Aparat dentar disjunctor

1,550 lei

Aparat dentar fix ceramic

3,500 lei

Aparat dentar fix mixt

3,500 lei

Aparat dentar dentar mobil

1,200 lei

Aparat dentar fix cu bracketi de safir

4,500 lei

Aparat dentar Daimon

1,100 euro

Aparat dentar invizibil-incognito,invisalign

2.650 euro

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice