Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Albire Dinti cu Laser

Tratament Laser Orice Nuanta la ProdentClinic Bucuresti

Despre Albirea Dintilor cu Laser

Sistemul de albire dentara care foloseste laserul consta in activarea substantei de albire cu ajutorul unei surse de lumina albastra ce se afla la o intensitate inalta.

Energia luminoasa provenita de la laser este filtrata printr-un sistem avansat care asigura confortul deplin al pacientului, in vederea eliminarii oricarui risc de afectare a smaltului dentar sau a gingiilor.

Care sunt avantajele?

Tratamentul de albire dentara cu laser elimina aproape toate petele si discoloratiile de pe suprafetele dintilor, datorita actiunii blande de albire cu LED-uri care activeaza componentele din gelul folosit.

Ingredientele active din gelul de albire sunt carbamida si peroxidul de hidrogen, acestea fiind descompuse sub actiunea caldurii si oxigenului pentru a actiona asupra depozitelor organice colorate de pe dinti, urmand ca ele sa devina albe.

Acest proces de albire face ca nuanta generala a dintelui sa fie identica cu nuanta naturala a acestuia, fara ca structura dentara sa fie afectata.

Cum si de ce isi modifica dintii culoarea?

Culoarea dintilor se schimba de-a lungul vietii. Astfel, daca in adolescenta dintii sunt albi si stralucitori, nuanta acestora va capata tonuri mai inchise odata cu trecerea timpului, pe de o parte din cauza uzurii stratului de smalt care se subtiaza lasand sa transpara dentina, iar pe de alta parte consecutiv coloratiilor extrinseci.

Acestea sunt dependente de igiena, obiceiuri alimentare (consumul de alimente care pateaza/altereaza structura smaltului – bauturi acide, cafea, vin rosu etc), fumat, bruxism.

Tratamente de Albire Dentara Realizate la ProDentClinic

Un alt tip de coloratii sunt cele intrinseci care se datoreaza  fie traumatismelor, fie unor defecte de structura sau grosimea ale tesuturilor dure dentare (dentina/smalt) si pot fi cauzate fie de diferite afectiuni sistemice, fie de ingestia unor medicamente/substante ca tetraciclina sau fluorul (in cantitate necorespunzatoare) in perioada de formare a dintilor.

Cat timp dureaza tratamentul de albire dentara cu laser?

In general, procesul dureaza 30 de minute (2 aplicatii de cate 15 minute) pentru a ajunge la un rezultat ideal. Procesul este impartit in 2 aplicatii pentru ca gelul ajuns la concentrare maxima sa nu poata irita gingiile si smaltul dintilor. Persoanele cu dinti sensibili pot reduce intensitatea luminoasa a laserului iar persoanele care prezinta pete mai dificile ar putea avea nevoie de tratamente suplimentare.

Cat timp sunt vizibile rezultatele tratamentului de albire dentara cu ajutorul laserului?

Durata rezultatelor tratamentului de albire difera de la client la client, in functie de tipurile de alimente si de bauturile pe care le consuma in dieta zilnica. De asemenea, longevitatea rezultatelor depinde foarte mult si de obiceiurile de igiena orala pe care le are fiecare pacient. In mod normal, efectele tratamentului de albire cu laser ar trebui sa dureze 3 ani.

Daca, insa, pacientii consuma frecvent cafea, tigari, vin rosu, ceai rece si alte alimente de colorare, tratamentul ar trebui reluat mai devreme de 2 ani.

Beneficiile tratamentului de albire dentara cu laser:

• Indeparteaza petele de pe dinti acumulate de-a lungul anilor, intr-un interval de cateva minute;
• Ofera un zambet impecabil si stralucitor, asemenea zambetelor detinute de vedetele de la Hollywood;
• Intreaga imagine este imbunatatita datorita zambetului impecabil;
• Creste increderea pacientului;
• Tratamentul este absolut personalizat;
• Procedura de albire este extrem de rapida si nu produce efecte adverse.

Procedura

In timpul interventiei cu laser, gingiile sunt acoperite cu un scut de protectie, dupa care produsul de inalbire se aplica pe dantura. Urmeaza o raza laser care se proiecteaza pe dinti pentru activarea substantei chimice, care este capabila sa inalbeasca dantura cu pana la 6 nuante.

Efectele acestei proceduri dureaza aproximativ trei ani, insa acest lucru difera de la o persoana la alta, in functie de vicii si de alimentele consumate. Intreaga interventie nu dureaza mai mult de 30 de minute, iar pacientii nu simt niciun disconfort si nicio durere.

Albirea dintilor cu laser este considerata cea mai eficienta metoda, insa este si una mai costisitoare decat celelalte.

Efecte secundare

Anumite persoane au afirmat ca dintii lor au devenit mai sensibili la alimentele si bauturile reci, dupa ce a fost efectuat tratamentul. In plus, unii acuza disconfort in zona gingiilor sau chiar durere in gat, insa din fericire aceste simptome sunt temporare si nu dureaza mai mult de 48 de ore.

Ingrijirea dintilor dupa procesul de albire

Persoanele care au avut parte de un astfel de tratament, isi pot ingriji dantura prin simpla reducere a alimentelor si bauturilor care sunt capabile sa produca pete pe dinti.

Pe langa aceste mici atentii, este important ca pacientii sa tina cont de recomandarile medicilor stomatologi, sa perieze dintii de doua ori pe zi si sa apeleze la apa de gura si ata dentara, care ofera o protectie in plus impotriva bacteriilor.

Pret albire dentara la clinica stomatologica ProDent

Tratament Albire Dinti Acasa

750 RON

Tratament Albire Dinti Cu Laser

1200 RON

Albire Dentara cu lampa Zoom

1200  RON

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice