Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

WIDESCREEN+

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).
WIDESCREEN+

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Abces Parodontal

Tratament Laser Fara Durere la ProdentClinic Bucuresti. Medic Parodontolog Specialist.

Tratament Abces Parodontal cu Laser la ProDent Clinic:

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentului parodontozei cu ajutorul laserului (fara durere).Laserul inlocuieste freza, bisturiul si turbina.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser la ProDent Clinic:

  • Nu necesita suturi
  • Nu necesita anestezie
  • Sterilizeaza campul operator
  • Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Lipsa traumei si a sangerarilor

Ce trebuie sa stiu despre abcesul parodontal?

Exista mai multe tipuri de abces parodontal, insa acesta se remarca din cauza faptului ca evolutia sa are loc intr-o perioada scurta de timp, in care pacientii au parte de dureri mari si adesea insuportabile, ce trebuie controlate prin administrarea medicamentelor adecvate, pana cand sa se inceapa tratamentul.

Abcesul parodontal se trateaza destul de usor, fiind nevoie in primul rand de drenarea acestuia, urmand ca mai apoi spatiul respectiv sa igienizat si dezinfectat.

Care sunt simptomele abcesului parodontal?

Abcesul parodontal presupune existenta unei tumefactii a gingiei, ce presupune colectarea puroiului. Aceste inflamatii sunt observate cu usurinta, fiind situate deasupra dintilor si produc durere la cea mai mica atingere, fiind sensibile.

Acest tip de abces apare in urma dezvoltarii pungilor parodontale, care raman netratate. In lipsa tratamentului ligamentele si osul maxilarului se deterioreaza, dintii devin din ce in ce mai mobili pana se pierd. Abcesul parodontal este specific barbatilor de peste 40 de ani, existand posibilitatea ca femeile sa dezvolte si ele infectia.

Pungile parodontale apar din cauza afectiunilor prezente si a faptului ca gingiile sunt infectate si deteriorate, motiv pentru care nu isi mai indeplinesc functiile. In cazul acestor pungi se creeaza un spatiu de cativa milimetri intre gingii si dinti, fiind un spatiu potrivit pentru stocarea bacteriilor.

Tratamentul abcesului parodontal

Acest tip de abces produce dureri puternice, motiv pentru care medicii recomanda tratarea acestuia inca de la prima inflamatie. Tratamentul este usor de pus in practica, fiind necesara drenarea abcesului, procedura care nu este dureroasa pentru pacienti, deoarece se foloseste anestezia.

Exista si posibilitatea ca dintele sa fie mobil din cauza afectiunii, astfel ca masticatia este deranjata, in timp ce cea mai potrivita situatie este extratia dintelui, pe aceasta cale efectuandu-se si drenajul. In alte situatii, este necesara realizarea unei incizii a gingiei care permite puroiului sa fie eliminat.

Pentru urmarea inciziei medicul stomatolog va alege cel mai ridicat punct al abcesului, care se poate regasi atat pe partea vizibila a dintilor, cat si pe cea interioara, caz in care incizia va fi efectuata in mod diferit. De asemenea, se poate alege un tub special care este aplicat la nivelul abcesului pentru scurgerea treptata a acestuia.

Alte interventii comune necesare tratarii abcesului parodontal sunt chiuretajul supra si subgingival, astfel incat sa fie curatate gingiile corespunzator, iar tesutul infectat sa fie eliminat.

O alta posibilitate este reprezentata de aplicarea presiunii asupra inflamatiei dupa ce se realizeaza o incizie a acesteia, astfel ca puroiul se indeparteaza cu usurinta.

TRATAMENTUL BOLII PARODONTALE LA PRODENT CLINIC

Mai pot fi amintite si operatiile cu lambou sau gingivectomia, care se aleg in functie locul unde se regaseste abcesul. In plus, exista posibilitatea drenarii abcesului fara a fi necesara taietura gingiei, astfel ca se realizeaza o anestezie a zonei, dupa care are loc curatarea corespunzatoare, initial printr-un detartraj cu ultrasunete, completat de cel manual, fiind indepartate placa bacteriana si tartrul. Medicii dentisti recomanda ca dupa asemenea tratamente pacientii sa clateasca gura cu apa de gura speciala pret de cateva zile.

Pret Tratament Parodontoza la Clinica Stomatologica ProDent

Chiuretaj parodontal laser/Dinte

150 lei

Debridare

400 lei

Grefa de Tesut Conjunctiv

1500 lei

Operatie Laser cu Lambou/Arcada

1500 lei

Contact

icon-phone

0720.932.294

icon-email

office@prodentclinic.ro

icon-location

Soseaua Nordului nr. 60, Bucuresti

 Barbat Femeie Copil

Vino alaturi de noi!

0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

gama completa

de servicii stomatologice